Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

INCREDIBIL: Minorul vâlcean care a furat din Mall a dat spargerea în alt magazin

INCREDIBIL: Minorul vâlcean care a furat din Mall a dat spargerea în alt magazin FOTO: Cuvântul Libertăţii
În data de 22 decembrie,a.c.,în jurul orelor 13:30, o patrulă de jandarmi din cadrul I.J.J. Vâlcea a depistat în parcarea centrului comercial River Plaza Mall din mun. Rm.Vâlcea un minor cunoscut cu antecedente în săvârșirea unor fapte antisocial, care la vederea patrulei de jandarmi a avut un comportament suspect. Jandarmii au acţionat pentru identificarea acestuia, iar cu ocazia controlului corporal preventiv efectuat, s-a stabilit că numitul M.I. de 13 ani din Râmnicu Vâlcea,a sustras două parfumuri din magazinul Pepco, situat la etajul 1 al River Plaza Mall, fiind de asemenea surprins de camerele video aflate în magazin. Minorul în cauză, furase pe data de 22 decembrie a.c. din același Mall patru inele și o brățară,fiind depistat de jandarmi.

Jandarmii au întocmit documentele legale de constatare privind săvârșirea infracţiunii de „furt”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 228, Cod Penal. Prejudiciul creat a fost recuperat în totalitate şi predat magazinului în cauză. Documentele de constatare întocmite de jandarmi, cât și minorul au fost predați lucrătorilor din cadrul Poliţiei Vâlcea pentru continuarea cercetărilor.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella