Vâlcean săltat de jandarmi! Vindea petarde şi artificii!

În data de 21 decembrie,a.c.,în jurul orelor 12:45, o patrulă de jandarmi din cadrul I.J.J. Vâlcea,aflându-se în executarea atribuțiilor de serviciu,a observat pe str. Decebal din mun. Drăgășani,o persoană de sex bărbătesc în timp ce încerca să comercializeze trecătorilor din zonă,mai multe produse pirotehnice,respectiv petarde și artificii.

În urma verificărilor efectuate,s-a constatat că P.M. în vârstă de 44 ani,domiciliat în mun. Drăgășani deținea ilegal un nr. de 2.816 buc. de petarde și artificii. Din relatările acestuia,a reieșit faptul că produsele pirotehnice au fost cumpărate din complexul comercial ,,Dragonul Roșu” din București de la o persoană necunoscută.

Documentele de constatare întocmite de jandarmi au fost predate Biroului Arme,Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul IPJ Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...