Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

CONSTANTIN RĂDULESCU: Am avut o colaborare bună cu Sevil Shhaideh, când eram deputat! O propunere excelentă pentru premier

21 Dec 2016
CONSTANTIN RĂDULESCU: Am avut o colaborare bună cu Sevil Shhaideh, când eram deputat! O propunere excelentă pentru premier foto vocea valcii
Președintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, este încântat de propunerea făcută de Liviu Dragnea pentru funcția de prim-ministru și consideră că Sevil Shhaideh va fi un premier bun deoarece cubnoaște în detaliu problemele cu care se confruntă administrația publică locală.

”Propunerea de premier, făcută de președintele PSD Liviu Dragnea, este una excelentă, pe care am susținut-o și o susțin cu tărie. Doamna Sevil Shhaideh, viitorul premier al României, cunoaște foaret bine problemele administrației locale.

O cunosc pe doamna Sevil Shhaideh, am avut o colaborare excelentă, în calitate de deputat, și sunt convins că va fi un premier foarte bun.

Doamna Sevil Shhaideh cunoaște în detaliu problemele din administrație, știe cu ce ne confruntăm noi , cei care coordonăm administrația publică locală la nivel de județe și, prin urmare, am toată încrederea în viitoarea doamnă prim-ministru”, ne-a declarat Constantin Rădulescu, președintele PSD Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus