Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

BREAKING NEWS! Liviu Dragnea a nominalizat premierul: Sevil Shhaideh

21 Dec 2016
Președintele PSD, Liviu Dragnea a nominalizat propunerea de premier din partea PSD, după consultările de la Cotroceni. Iată de a declarat Liviu Dragnea: ”Legea nu reprezintă o chestiune secundară, nu vreau să-mi încep mandatul așa. Nu vreau să promovez un conflict inutil. Am găsit o soluție care sper să fie acceptată de președintele Iohannis. O condamnare nedreaptă șio o lege profund neconstituțională nu mi-au dat posbilitatea să solicit pentru mine postul de premier. Am ținut cont de dorința de a face o propunere care să-mi dea garanția că este un om care muncește și o nominalizez pe Sevil Shhaideh.

Sevil Shhaideh a fost director al Direcţiei Proiecte din Consiliul Judeţean Constanţa, devenit secretar de stat imediat după ce, în 2012, Liviu Dragnea a fost numit ministru la Dezvoltare.

În perioada 2007-2012, Sevil Shhaideh a fost director general la Direcţia Generală de Proiecte in CJ Constanţa si coordonator al UNCJR. Între 1993 si 2007 a fost Director Sisteme Informatice la CJ Constanta.

Sevil Shhadeh are 50 de ani şi a absolvit Facultatea de Ştiinşe Economice din cadrul Universităţii Ovidius din Constanţa.

Este fina lui Nicușor Constantinescu, președintele suspendat al Consiliului Județean Constanța, dar și a lui Liviu Dragnea.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus