CAMPANII FALSE în numele LIDL sau KAUFLAND: Nu picaţi un plasa escrocilor!

CAMPANII FALSE în numele LIDL sau KAUFLAND: Nu picaţi un plasa escrocilor! foto: Facebook Kaufland
În mediul online au circulat mai multe link-uri false, legate de vouchere pe care, chipurile, ar fi fost oferite cadou de Kaufland sau Lidl. Cele două lanţuri îşi avertizează clienţii că nu au nicio legătură cu aceste campanii şi îi sfătuiesc să participe doar la concursurile organizate pe site-urile lor oficiale şi nu pe cele care nu au legătură cu ele.

”Vrem să vă anunțăm că nu organizăm chestionare online pe site-uri care vă promit vouchere cadou și vă recomandăm să nu dați curs acestora.” se arată în comunicatul emis de Kaufland.
„ATENȚIE! Acest sondaj nu este organizat de Lidl România şi te rugăm să nu participi! Îți mulțumim pentru înțelegere!” se arată în comunicatul emis de Lidl.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...