VÂLCEA: Transporta lemne ilegal și acum s-a ales cu dosar penal

VÂLCEA: Transporta lemne ilegal și acum s-a ales cu dosar penal FOTO: Observator de Constanta
La data de 16 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Bălceşti au oprit pentru control, pe strada Tudor Vladimirescu, un tractor agricol, care tracta o remorcă pe o axă, tip trepied, încărcată cu aproximativ 3 metri cubi de material lemnos, speciile salcâm şi ulm.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că, ansamblul de vehicule a fost condus de un bărbat, de 37 de ani, din oraşul Bălceşti, fără a deţine documente legale de transport a materialului lemnos, iar remorca tractată nu era înmatriculată ori înregistrată în conformitate cu prevederile legale.

Ansamblul de vehicule şi materialul lemnos au fost confiscate, efectuându-se, totodată, cercetări pentru comiterea infracţiunii de tractarea unei remorci neînmatriculate ori neînregistrate.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...