FOTO: Chef Scărlătescu, în vizită la un restaurant vâlcean

16 Dec 2016
FOTO: Chef Scărlătescu, în vizită la un restaurant vâlcean foto: facebook Nicoleta-Raluca Stoica
Se pare că celebrul chef, jurat al show-ului culinar „Chefi la cuţite” ne apreciază judeţul devreme ce în data de 1 decembrie a postat în mediile de socializare că merge la Băile Olăneşti, iar în pozele prezentate în acest articol îl vedem la Ristorante D'amici, din Râmnicu Vâlcea.

Din imaginile şi videoclipurile postate de chef pe profilul personal de facebook, desprindem că se află într-o călătorie culinară, în care promovează tradiţiile româneşti. Într-o filmare live, realizată ieri în Sibiu, şi-a încântat fanii cu prepararea cozonacilor ca „la bunica”.

Astfel de iniţiative sunt lăudabile şi sperăm că şi alte vedete îi vor urma exemplul lui Chef Cătălin Scărlătescu. Dacă ne vor vizita județul cu atât mai bine!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...