VOCEA VÂLCII a împlinit majoratul!

14 decembrie 2016. Ziua în care împlinim 18 ani. Optsprezece ani în care întreaga echipă, formată din jurnalişti ambiţioşi, oneşti şi dedicaţi meseriei pe care o practică, au muncit susţinut, neprecupeţind niciun efort, pentru ca VOCEA VÂLCII să ajungă un nume, un ziar care să formeze opinii, să remodeleze, pe cât se poate, conştiinţe. De cele mai multe ori am reuşit să ne facem vocea auzită, însă, alteori, ne-am lovit de obtuzitatea eroilor vremii, care au încercat să ne înfiereze cu mânie proletară dorinţa de a informa corect cetăţeanul. Nu au reuşit să ne pună căluş, căci dăruirea pentru cei ce ne citesc a fost mai puternică decât pornirea lor meschină.

Ne aducem aminte cu mare drag de primele numerele ale ziarului nostru, de începutul timid pe piaţa publicistică vâlceană, de toţi jurnaliştii care au scris pentru VOCEA VÂLCII, de articole noastre care au născut mari controverse, de campaniile de succes şi de lupta pentru adevăr, mereu mai aprigă, cu nostalgie şi mare drag.

Ziarul nostru a devenit o publicaţie de succes pentru că, în permanenţă, am încercat, şi reuşit deopotrivă, să îmbunătăţim calitatea articolelor şi să mărim sfera de abordare a subiectelor. Aşadar, să realizăm un product media cu impact. Pentru noi, aceasta a însemnat cheia succesului. Acum că am reuşit să o găsim, promitem să o poleim cu aur.

La Mulţi Ani, VOCEA VÂLCII! Te iubim!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...