Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Primarul liberal din Brezoi, DECIS să părăsească PNL

14 Dec 2016
Rezultatul slab obținut la alegerile din data de 11 decembrie 2016 de către liberali, urmat de demisia președintelui Alinei Gorghiu, a aruncat PNL într-o mare degringoladă. Deja, în spațiul public au ieșit informații pe surse că partidul ar putea încăpea pe mânile pedeliste ale Ralucăi Turcan, fapt ce i-a nemulțumit pe majoritatea liberalilor, cu ștate vechi în partid.

La Vâlcea, primul care a reacționat față de preluarea interimară a funcției de președinte de către Raluca Turcan a fost primarul orașului Brezoi, Robert Schell, un performer al PNL, care de 3 mandate câștigă alegerile la peste 70% din sufragii.

”M-am înscris în PNL în 1991. Niciodată, cât mi-a fost de greu, nu m-am gândit să plec. Dar acum... Chiar Raluca Turcanu.... Nu sunt misogin, dar nu mă mai regăsesc în PNL”, a postat edilul pe Facebook.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus