Directorul de la Colegiul Naţional „Alexandru Lahovari” a murit

UPDATE: La auzul tristei vești primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, a transmis un mesaj de condoleanţe: "Am aflat cu mare durere de plecarea dintre noi a directorului Colegiului Naţional ”Alexandru Lahovari”, Constantin Drugan, un profesor dedicat total muncii la catedră şi un gospodar desăvârşit pentru instituţia pe care cu onoare a condus-o. Lumea dascălilor de excepţie din Râmnicu Vâlcea este, de astăzi, mai săracă, dar profesorul Constantin Drugan va rămâne mai departe alături de noi prin rezultatele, umane şi materiale, ale muncii sale neobosite.
Condoleanţe familiei îndurerate!
Dumnezeu să îl odihnească!".

După o lungă suferinţa unul dintre profesorii excepţionali ai judeţului Vâlcea, Constantin Drugan s-a stins! În funcţia de director al Colegiului Naţional ”Alexandru Lahovari” din Râmnicu Vâlcea a reuşit să ne facă mândri de fiecare dată prin elevii olimpici, pe care Colegiul i-a scos pe bandă rulantă.

Amintim că directorul Constantin Drugan a promovat recent concursul pentru conducerea liceului, în data de 1 noiembrie 2016, el susținând în fața comisiei de examinare CV-ul şi planul de management al şcolii pentru un mandat de patru ani de director.
Directorului îi va poate fi adus un ultim omagiu la Capela Cimitirului „Sfântul Ion” din municipiul Râmnicu Vâlcea, unde va fi depus marţi.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...