UPDATE: JALE LA PNL Vâlcea! Șanse mari să piardă postul de senator

După numărarea a 88 de secții din cele 432, situația este următoarea: PSD își consolidează poziția de lider, PNL rezistă cu stoicism până în 20 de procente, USR se dezumflă, iar ALDE crește încet și sigur.

Senat

PSD - 54,41%

PNL - 17,42

USR - 7,94%

ALDE - 7,9%

Camera Deputaților

PSD - 53,47%

PNL - 16,44%

ALDE - 6,36%

USR - 7,73%

Interesant este faptul deja PSD-ul și-a asigurat postul de senator, iar cel de-al doilea post de senator intră la dispută între ALDE, PNL și USR.

Cel mai probabil vom avea la Vâlcea 3 deputați PSD, un deputat PNL, un deputat ALDE și unul USR

Politica distructivă dusă de Buican la PNL Vâlcea, prin îndepărtarea oamenilor aducători de voturi se reflectă în rezultatele votului din data de 11 decembrie 2016. Dacă Iuliana Moise nu era practic determinată să plece din partid, după simulacrul acela de competiție internă și dacă Samoil Vâlcu era pe poziția a treia în locul lui Bîzîc. altfel aratau procentele pentru PNL acum. Un singur exemplu în acest sens: la Călimănești, PSD a câștigat cu 73%.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...