VIDEO VIRAL: Un cocalar NESIMȚIT își bate joc de o bătrână

10 Dec 2016
În România anului 2016, când ne batem cu pumnii în piept că suntem civilizați și că ne respectăm între noi, dar mai ales că am învățat ceva de la țările europene, iată că există specimene, că oameni mi-e greu să îi numesc, care reușesc să se distreze, pe seama unei femei în vârstă, care le-ar fi putut fi bunică sau mamă.

Cei doi cocalari, care s-au filmat și au postat pe Facebook cum și-au bătut joc de o bătrână, păcălind-o că îi cumpără o curcă, sunt foarte mândri de ceea ce au făcut, demarând în trombă mașina în care se aflau.

Poate cineva reușește să îi identifice, măcar pentru a-i supune oprobiului public. Însă, de câtă nesimțire au dat dovadă, mi-e greu să cred că vor înțelege ceva.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...