RÂMNICU VÂLCEA: Tineri drogaţi, prinşi de jandarmi

În data de 05 decembrie, a.c., în jurul orelor 13:45 , o patrulă de jandarmi din cadrul I.J.J. Vâlcea a depistat pe strada Nicolae Labiș din municipiul Râmnicu Vâlcea doi tineri cu un comportament suspect. Jandarmii au acţionat pentru identificarea acestora, iar cu ocazia controlului corporal preventiv efectuat, s-a stabilit că numiţii C.I.C de 16 ani și C.M.A de 17 ani deţineau o ţigară confecţionată artizanal cu fragmente vegetale de culoare maronie, având un miros înţepător.

Din relatările persoanelor în cauză, a reieşit faptul că se aflau în acel loc pentru a fuma ţigara confecţionată artizanal cu fragmente vegetale,menţionând că ţigara a fost cumpărată de la o persoană necunoscută din Rm.Vâlcea, pentru consum propriu.

Jandarmii le-au întocmit celor doi tineri acte de constatare sub aspectul săvârşirii faptei prevăzute şi pedepsită de art. 4, din Legea 143/2000 „cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformare, cumpărarea sau deţinerea de droguri pentru consum propriu, fără drept”. Documentele de constatare întocmite de jandarmi şi ţigara confecţionată artizanal, găsită asupra celor doi tineri au fost predate lucrătorilor din cadrul S.C.C.O. Vâlcea pentru continuarea cercetărilor.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...