Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Urmărire ca în filme în Vâlcea: Un şofer care transporta lemne ilegal a fugit de poliţişti

Urmărire ca în filme în Vâlcea: Un şofer care transporta lemne ilegal a fugit de poliţişti foto: Tion.ro
În dimineaţa zilei de 6 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Cernişoara împreună cu reprezentanţii ocolului silvic au acţionat pentru prevenirea, combaterea sustragerii şi transportului ilegal de material lemnos.

Astfel, în jurul orei 4.30, s-a procedat la oprirea in trafic pe DJ 676 a unei autoutilitare în care era transportat material lemnos, specia fag. Conducătorul auto în vârstă de 29 de ani nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport a celor 2 m.c. de material lemnos. După prezentarea documentelor personale şi ale autovehiculului, conducătorul auto a fost de acord să transporte materialul lemnos la ocolul silvic în vederea confiscării.

În timpul deplasării, pe DN 65 C, conducătorul auto în timp ce conducea autoutilitara a basculat din mers lemnele şi a încercat să fugă. Tânărul a fost identificat ulterior, într-o locuinţă din apropiere şi a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri.

S-a dispus confiscarea materialului lemnos şi a autoutilitarei. Totodată, conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 4.000 de lei conform prevederilor art.19 al.2 lit.”e” din legea 171/2010 şi i-a fost reţinut permisul de conducere.

În baza probatoriului administrat în cauză, sub coordonarea procurorului de caz, poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore pe tânărul de 29 de ani. Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Cercetările vor fi continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere şi împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella