Câteva cifre despre traficul on-line al ziarului VOCEA VÂLCII, cel mai citit ziar din Vâlcea

Pentru că este în plină desfăşurare o polemică despre cifrele on-line şi pentru că unele publicaţii se bat în piept cu nişte cifre, pe care nu le pot justifica, noi venim în faţa cititorilor noştri, ca de fiecare dată şi cu dovezi concrete. Am fost acuzaţi că ne-am pierdut identitatea şi că nu mai suntem publicaţie locală, ci naţională. Nimic mai fals! Majoritatea publicaţiilor locale abordează şi subiecte naţional cu impact major asupra populaţiei.

Dar să vorbim despre cifre: în luna noiembrie, perioada 01 -30 noiembrie 2016, Vocea Vâlcii a avut 37.756 de vizitatori, în timp ce Ziarul de Vâlcea, publicaţie care nu-şi fură singură căciula, are, în aceeaşi perioadă, doar 6.796 de vizitatori pentru judeţul Vâlcea.

Aşadar, cu riscul de a părea noi, cei de la Vocea Vâlcii, lipsiţi de modestie, poziţia 170 - 190 in topul ziarelor de pe trafic.ro, pentru Ziarul de Vâlcea reflectă chiar realitatea, fără niciun un fel de şmecherie. Luna trecută, doar 6.796 de vâlceni au citit Ziarul de Vâlcea, în timp ce Vocea Vâlcii a fost citită de 37.756 de oameni. Despre asta este vorba!

"Oamenii de afaceri, primarii, instituțiile știu exact care este realitatea în presa locală, atunci când se gândesc la publicitate sau la publicarea anumitor anunțuri de interes public! Faptul ca firma editoare a fost premiata la Topul Firmelor Valcene spune multe despre aceasta situatie!", scrie www.ziaruldevalcea.ro.

Acum da, oamenii de afaceri, primarii şi instituţiile ştiu adevărul şi dacă nu ne cred pe noi, pot consulta şi singuri site-ul www.trafic.ro. Sunt date publice.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...