La un pas de tragedie: Accident pe strada Maior V. Popescu. Şoferul vinovat avea 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat

La data de 03 decembrie a.c., în jurul orei 22.00, pe strada Maior V. Popescu, din municipiul Rm. Vâlcea, s-a produs un eveniment rutier, soldat doar cu pagube materiale, în urma pătrunderii pe contrasens a unui autovehicul, condus de un bărbat de 39 de ani.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au procedat la testarea celor doi conducători auto cu aparatul etilotest, ocazie cu care, au constatat că bărbatul în vârstă de 39 de ani avea o alcoolemie de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celalalt conducător auto a fost, de asemenea, testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumant băuturi alcoolice.

Conducătorul auto de 39 de ani a fost condus la spital în vederea recoltării a două probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...