Avocatul din VÂLCEA, împușcat la vânătoare, transportat la spitalul universitar din București

Avocatul Veronel Rădulescu, în vârstă de 56 de ani, din județul Vâlcea, cunoscut ca apărător al lui Dan Șova, Paul Lambrino sau Ovidiu Tender, a fost transportat, în după amiaza zilei de sâmbătă, 3 decembrie 2016 cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic de Urgență Craiova. Acesta a fost împușcat în umăr de un coleg cu care se afla la vânătoare în comuna Osica.

Veronel Rădulescu se afla la o partidă de vânătoare organizată legal, la fazan și iepure, pe un fond de pe raza comunei Osica de Sus, județul Olt. Unuia dintre vânătorii prezenți i s-ar fi descărcat, accidental, arma, fiind împușcat în umăr avocatul Veronel Rădulescu.

Veronel Rădulescu a fost transportat în seara zilei de sâmbătă la spitalul universitar din București, urmând ca zilele următoare să fie supus unei intervenții chirurgicale la umăr, unde i-au rămas înfipte 10 alice. Starea de sănătate a avocatului este una bună și contactat telefonic, acesta ne-a declarat: ”Sunt bine acum, starea mea este stabilă, urmează să fiu operat”.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...