ABY STAGE BAR vă invită la un show de senzație marca FĂRĂ ZAHĂR și ȚAPINARII

ABY STAGE BAR vă invită la un show de senzație marca FĂRĂ ZAHĂR și ȚAPINARII FOTO: ABY STAGE BAR
Pentru seara de 3 decembrie, Aby Stage Bar vă pregătește un concert cu două trupe muzicale fără limite atunci când vine vorba de ironie și umor sănătos: Țapinarii și Fără Zahăr!

Trupa vocal instrumentală de două voci și o chitară , Ţapinarii, cântă folk alternativ fără influențe.

Au 9 materiale discografice - cele mai recente - best of-ul "2010 ani de folk alternativ" apărut în 2010 și editat de Jurnalul Național în 50.000 de exemplare și "Visul Românesc" editat în 2013 în 20 000 de exemplare de Academia Cațavencu și reeditat anul acesta.

Cosmin Covei, absolvent al facultății de regie de film și Adrian Tănase, absolvent al facultății de jurnalism au format trupa în 2001. Sunt singura trupă care are un turneu național Anti-Valentine's Day, turneu ce lupta împotriva dulcegăriilor ipocrite. Cu versuri sincere, trupa a fost invitată în cele mai importante festivaluri din România - Stufstock, Peninsula, Bestfest, Folk You, Festivalul de teatru Sibiu, TIFF Cluj, Anonimul Sf.Gheorghe, Plai Timișoara, Padina Fest, Sighișoara Medievală, Gurasada Route 68, Bucharest Comedy Week, diverse festivaluri folk, festivaluri de carte și film. Au colaborat cu foarte mulți artiști neconvenționali cum ar fi Florin Piersic jr, Ada Milea, Alina Manole, Florin Chilian, Fără Zahăr, Daniel Iancu, Cosmin Vaman, Minhea Blidariu - Luna Amară, etc.

Cântecul de debut "Sunt Fericit" a devenit unul dintre cele mai iubite cântece și este fredonat frecvent de către galeria echipei Steaua. Au semnat coloana sonoră a filmului "Eminescu vs Eminem" - regia Florin Piersic jr. Se joacă și în online cu o rubrică numită "Știrile Țapinarii" - un sfat muzical oferit gratis divelor mondene neprețuite.

Fără Zahăr - trupă de muzică și umor, abordând mai multe genuri muzicale (hip hop, folk, rock, latino) pe versuri comice, de satira socială, cu teme inspirate din viața satului. Stilul formației se construiește parodiind mediul rural în contextul tendințelor vremii, trasate de posturile de televiziune. Bobo Burlacianu și Bobi Dumitraș sunt moldoveni de Dorohoi și nu-și uită nici graiul și nici atitudinea când urcă pe scenă!

Împreună, Țapinarii și Fără Zahăr construiesc un show de muzică, umor și stand-up pe care nu trebuie să-l ratați!

Support event: 25 lei.
Rezervări: 0761312655.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...