FOTO: A venit iarna! Zăpadă la Drăgășani

A venit iarna și în județul Vâlcea, anunțul meteorologilor că vin ninsorile devenind realitatea în nordul și sudul județului Vâlcea.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, marti dimineata, o atentionare ”Cod galben de viscol și ninsori”, valabilă până la prânz, în cinci județe: Dolj, Olt, Gorj, Mehedinți și Vâlcea.

Potrivit meteorologilor, în intervalul menționat, în mai multe localități din aceste județe se vor semnala ninsori moderate ce vor determina scaderea vizibilitatii, local, sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri, dar si intensificari ale vantului ce vor atinge la rafală 25 - 30 km/h. In aceste zone se va depune, local, un strat de zăpadă de 8-10 centimetri și izolat de 12 centimetri.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...