Minor prins pe un moped neînmatriculat!

Minor prins pe un moped neînmatriculat! foto: botosaneanul.ro
Duminică, 27 noiembrie, ora 17.00, poliţiştii au oprit pentru control pe raza comunei Sălătrucel pe DJ 703/G un moped, condus de un tânăr de 16 ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit faptul că acesta nu deţinea permis de conducere, iar mopedul nu era înmatriculat sau înregistrat.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat şi fără a deţine permis de conducere.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...