FOTO – VIDEO: Circulație blocată în centrul Râmnicului! Pregătiri de Ziua Națională!

FOTO – VIDEO: Circulație blocată în centrul Râmnicului! Pregătiri de Ziua Națională! foto: Vocea Vâlcii
video: youtube.com/voceavalcii
Luni, 28 decembrie, pe bulevardul Calea lui Traian, în jurul orei 9:00, militarii garnizoanei din Râmnicu Vâlcea au efectuat numeroase operațiuni de pregătire cu ocazia Zilei Naționale a României. Circulația a fost blocată pe Calea lui Traian timp de 2 ore!

Evenimentul va debuta începând cu ora 10:00, la statuia Independenței din Râmnicu Vâlcea, cu salutul Drapelului de Luptă şi intonarea Imnului Naţional al României, ceremonia încheindu-se cu depunerea de coroane și jerbe de flori, urmând apoi parada militară locală, pe bulevardul Calea lui Traian, trecând prin fața Muzeului de Istorie, alături de alte 30 de mijloace tehnice.

La eveniment vor participa personalități importante ale culturii vâlcene, reprezentanți ai administrației publice locale, veterani de război etc.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...