Asociaţia Femeilor Manager din Râmnicu Vâlcea a dat startul sărbătorilor de iarnă

Asociaţia Femeilor Manager din Râmnicu Vâlcea, condusă de preşedinta Magda Popescu, a întâmpinat sărbătoarea Sfântului Apostol Andrei – ocrotitorul României, la fel ca în fiecare an. Evenimentul femeilor de afaceri s-a numit Miracolul Vieţii şi a avut loc sâmbătă, 26 noiembrie 2016, la Cafeneaua Trenuleţul din Râmnicu Vâlcea. A fost o petrecere cu dulciuri servite pentru cei mai mici dintre invitați și cu flori câștigate la tombolă de invitați și de organizatori, femei de afaceri din Râmnicu Vâlcea.

Participantele prezente la eveniment, peste 30 la număr, au avut ocazia de a urmări un moment artistic de excepţie, produs de Mariana Ionescu, la care au participat fetele de la DARA STARS, precum şi Sara şi Mateo Panduraşu. Copiii au prezentat mici momente dedicate sărbătorii Sfântului Andrei și Zilei Naționale a României.

De asemenea, acestea au putut vizita expoziţia de flori, organizată prin donaţii ale membrilor asociaţiei. Fondurile strânse prin valorificarea florilor şi plantelor ornamentale vor fi folosite în evenimentele caritabile, organizate cu prilejul sărbătorilor de iarnă. În urma evenimentului din data de 26 noiembrie 2016, s-au strâns în jur de 2.000 de lei.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...