Copii defavorizaţi din Vlădeşti beneficiază de un Centru de zi

Din martie anul acesta, 20 de copii aflaţi în stare de risc (cu o situaţie materială dificilă sau copiii cu părinţii plecaţi în străinătate) din comuna Vlădeşti, judeţul Vâlcea, pot beneficia de ajutor primit în cadrul Centrului de zi din localitate.

Centrul de zi are doi educatori, un psiholog şi un asistent social. În intervalul celor patru ore copiii sunt consiliaţi psihologic şi nu numai, ajutaţi să-şi facă temele şi primesc şi o masă caldă. Un ajutor nesperat pentru familiile care trăiesc sub nivelul minim de sărăcie.

Chiar dacă cheltuielile pentru funcţionarea acestuia sunt destul de mari, autorităţile locale sunt mulţumite că pot oferi copiilor condiţii foarte bune, la standarde europene pentru desfăşurarea diferitelor activităţi.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...