AVERTIZARE METEO: Cod galben de ceaţă! Vizibilitatea scade sub 50 de metri (VIDEO)

Meteorologii au emis, sâmbătă dimineaţă, atenţionări cod galben de ceaţă pentru mai multe judeţe, avertizând că vizibilitatea scade local sub 200 de metri, iar izolat, sub 50 de metri.

Nouă dintre atenţionările emise de Administraţia Naţională de Meteorologie sâmbătă dimineaţă, pentru judeţele Arad, Timiş, Satu Mare, Buzău, Brăila, Ialomiţa, Prahova, Argeş şi Dâmboviţa, sunt în vigoare până la ora 9.00.

În aceste zone, vizibilitatea scade local sub 200 de metri, iar izolat, sub 50 de metri.

În judeţul Buzău, Prahova, Argeş şi Dâmboviţa, atenţionările vizează în special zonele de câmpie, în timp ce în Brăila şi Ialomiţa, ceaţa se semnalează pe tot teritoriul. Totodată, în Arad, Timiş şi Satu Mare, fenomenul se înregistrează în special în anumite localităţi.

Ulterior, atenţionările au fost extinse în încă 11 judeţe: Gorj, Vâlcea, Teleorman, Călăraşi, Harghita, Alba, Sibiu, Bihor, Hunedoara, Caraş-Severin şi Constanţa. Şi aici, vizibilitatea scade local sub 200 de metri, iar izolat sub 50 de metri, codul galben de ceaţă fiind în vigoare până la ora 10.00.

https://youtu.be/TuRSMta8b8c
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...