ABY STAGE BAR vă invită la concert Baboi, Cosy & Secţiunea Sălăjan

Al Şaselea Simţ Crew Label începe turneul vineri, 25 Noiembrie, în oraşul Brăila. Pe 30 noiembrie vor ajunge în Râmnicu Vâlcea la Aby Stage Bar la orele 21:00.

În componenţa acestei echipe/crew sunt: Baboi (Râmnicu Vâlcea), fost membru fondator al trupei veRbal iar printre colaborările lui cu alţi artişti se numără : Puya, Şişu Tudor, La familia, Rashid, Fely, Karie, Lora, Byga, Robert DRG, Cosy, Pistol, Cosy (Brăila) ce a colaborat pe diferite proiecte cu Nico, Shoby şi Cabron, Baboi, Robert DRG şi Secţiunea Sălăjan (Bucureşti-Salajan) formată din Robert DRG (fost membru Haarp Cord şi Dinte).

"Al Şaselea Simţ este un Label nou care îi are ca artişti direct pe Cosy, Baboi şi Secţiunea Sălăjan. În paralel cei 3 lucrează la proiectele proprii, Baboi îşi va face lansarea albumului intitulat "Singur împotriva lumii 2" în Februarie 2017, Secţiunea Sălăjan lansează albumul în luna Martie 2017 iar Cosy la diferite single-uri programate tot în 2017 (primul va ieşi în luna ianuarie 2017) cu artişti mari din industrie, nu divulgăm nume fiindcă vrem să fie o surpriză." se arată în comunicatul transmis de Baboi Bogdan.

Al Şaselea Simţ au lansat pe de curând, pe YouTube, videoclipul "Aria Sud" în colaborare cu Byga din trupa craioveana "C.I.A.", Piratu', Pistol şi Dj Wicked.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...