Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

INCREDIBIL: După ce a aflat că a câştigat la CEDO, Băsescu intervine în cazul lui Gutău : „Mă voi duce la procurorul general”

INCREDIBIL: După ce a aflat că a câştigat la CEDO, Băsescu intervine în cazul lui Gutău : „Mă voi duce la procurorul general” foto: Click.ro
Fostul preşedinte, Traian Băsescu a intervenit în cazul edilului Râmnicului, Mircia Gutău. Acesta a declarat că va face un denunţ incendiar la Parchetul General. Vizată de acest anunţ este Livia Stanciu pe care o vrea eliminată de la Curtea Constituţională. Traian Băsescu a făcut acest denunţ în direct la România TV. Acesta a mai numit dosarul lui Mircia Gutău drept unul „trucat, o ordinarie a justiţiei”.

„Eu am fost mereu convins că Gutău a fost nevinovat. La Curtea Supremă cu 2-1, doamna Stanciu şi încă o doamnă au spus vinovat. Mă voi duce la procurorul general pentru a vorbi despre cazul Mircia Gutău. probabil mă voi duce zilele următoare. Gutău nu a avut parte de un proces corect. A fost o înscenare ordinară. Nu am dubii în privinţa lui Gigi, Victor Becali şi alţii. Remeş, Mureşan, dar în cazul Gutău am dubii serioase. CEDO le-a confirmat. Îmi explic public părerea. A fost dubioasă condamnarea lui Gutău la Înalta Curte. Stă cu nesimţire în poziţia de judecător al CCR când ştie că a participat la o înscenare. Doamna Stanciu va trebui luată de Pachetul General de acolo pentru acest caz aşa cum l-au luat şi pe Greblă pentru struţi.", a completat Băsescu, potrivit stiripesurse.ro.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella