Săptămâna pe scurt - de la lume adunate, 21 noiembrie 2016

20 Noi 2016
• Sursele judiciare citate de mai toate publicațiile locale sau naționale care spuneau că soțul fostei șefe de Autoritatea Electorală Permanentă, Ana Maria Pătru, arestată pentru trafic de influență și spălare de bani, a fugit cu documente ale unor firme deținute și ar fi fost prins de oamenii legii în trafic, au fost eronate • Cine credea că Drăgăşaniul este orașul în care nu se întâmplă nimic niciodată s-a înșelat amarnic • Mă înduioșează inocența celor care încă mai pot crede orbește în vreun om politic • Sincer, din toată vânzoleala politică din Vâlcea a ultimelor zile nu am înţeles dacă liderul de la tineret ALDE, Daniel Câmpeanu a părăsit partidul şi s-a întors la PNL, unde Buican nu-i mai pare dictator sau a plecat în concediu în Tenerife

• Sursele judiciare citate de mai toate publicațiile locale sau naționale care spuneau că soțul fostei șefe de Autoritatea Electorală Permanentă, Ana Maria Pătru, arestată pentru trafic de influență și spălare de bani, a fugit cu documente ale unor firme deținute și ar fi fost prins de oamenii legii în trafic, au fost eronate. Soțul a fost găsit de anchetatorii și mascații veniți la percheziții chiar la domiciliul din Vlădești, unde a asistat la percheziții. De altfel, Ștefan Pătru a și refuzat să semneze procesul verbal în care se consemna că a fost prins în trafic. Păi dacă omul a fost găsit acasă…

• Cine credea că Drăgăşaniul este orașul în care nu se întâmplă nimic niciodată s-a înșelat amarnic. Acolo trăiește unul dintre cei mai periculoși hackeri din lume, Bubu69, după cum este cunoscut în lumea internauților. Acesta a reușit performanța de a-și sparge singur parola de la contul de messenger. Bubu69 este foarte încântat de reușita sa și spune că este o premieră pentru orașul Drăgăşani, poate chiar pentru întreg județul Vâlcea. Acesta mai spune că operațiunea prin care și-a spart parola de messenger a fost una extrem de riscantă deoarece odată ce își schimba parola risca să o uite pe cea nouă și nu era sigur că va reuși să își spargă contul din nou dar, din fericire, totul a decurs conform planului. Hackerul spune că acesta este doar începutul și cu siguranță nu vrea să se oprească aici, iar pe viitor va încerca să spargă codul parental de la televizor pus de părinții săi pentru a-i bloca accesul la canalele erotice.

• Mă înduioșează inocența celor care încă mai pot crede orbește în vreun om politic. Fie el și tehnocrat, căci am văzut doar, atunci când se fac mari, toți tehnocrații devin politicieni. Mă emoționează disperarea cu care oamenii se agață, precum peștii-n undiță, de câte-o speranță. De-o fotografie, de-o postare pe Facebook, de-un marketing politic. Să idolatrizezi imaginea artificial creată a unui politician e ca și cum te-ai îndrăgosti de-un personaj din filme. Sau de Zânul din reclama la credite bancare.

• Sincer, din toată vânzoleala politică din Vâlcea a ultimelor zile nu am înţeles dacă liderul de la tineret ALDE, Daniel Câmpeanu a părăsit partidul şi s-a întors la PNL, unde Buican nu-i mai pare dictator sau a plecat în concediu în Tenerife. Pentru a nu fi acuzaţi de subiectivism, publicăm comunicatul de presă al ALDE Vâlcea, care, credem noi, face lumină în această mutare politică în plină campanie electorală.

„Domnul Daniel Cîmpeanu s-a înscris în rândurile Organizaţiei Judeţene Vâlcea a ALDE în luna aprilie a acestui an, părăsind în acel moment Organizaţia Judeţeană Vâlcea a PNL, invocând stilul dictatorial de conducere al liderului judeţean al PNL Vâlcea şi faptul că nu a fost pus pe un loc eligibil pe lista de candidaţi la consiliul local municipal Rm.Vâlcea.

Activitatea politică a domnului Daniel Cîmpeanu în rândurile organizaţiei noastre, s-a desfăşurat fix pe durata celor 30 de zile, în care s-a desfăşurat campania pentru alegerile locale din data de 05.06.2016. Pentru că trebuie să precizăm faptul că, la venirea în organizaţia noastră, domnul Daniel Cîmpeanu a solicitat să fie trecut pe poziţia nr. 4 pe lista de candidaţi la consiliul municipal Rm.Vâlcea, iar conducerea a fost de acord cu propunerea domniei sale. Imediat după afişarea rezultatelor, domnia sa a plecat pe litoralul românesc, unde a poposit pentru o perioadă de 3(trei) luni de zile.

După sejurul pe litoral, în luna septembrie, domnul Cîmpeanu a revenit în urbea noastră şi a solicitat să conducă organizaţia de tineret judeţeană a ALDE Vâlcea, pretextând că are foarte mulţi simpatizanţi. Atât de mulţi au fost aceşti simpatizanţi, încât în cele trei şedinţe pe care le-a organizat, cu toată bunăvoinţa conducerii judeţene a ALDE Vâlcea nu am putut număra mai mulţi de 6 prieteni ai domniei sale, pe care îi aducea la şedinţe pentru a-i asculta discursurile. În momentul în care a fost atenţionat de conducerea judeţeană că nu are anvergura unui lider, care să strângă lângă el tinerii, domnul Daniel Cîmpeanu a anunţat pe toată lumea că pleacă din nou în concediu pentru o perioadă de o lună de zile în arhipelagul Canare, din Oceanul Atlantic, mai precis în insula Tenerife, făcând acest anunţ, acum în plină campanie electorală. Însă, deşi pe noi ne-a anunţat că pleacă în Tenerife iată că a apărut în presa locală scrisoarea domnului Daniel Cîmpeanu în care se prezintă o autovictimizare cu iz de Bollywood, din care practic nu am înţeles nimic.

Ceea ce trebuia să înţeleagă domnul Daniel Cîmpeanu din stagiul petrecut în rândurile organizaţiei noastre este că în ALDE trebuie să performezi politic, să demonstrezi că eşti profesionist într-un domeniu de activitate, că poţi oferii soluţii pentru problemele cu care se confruntă românii şi în special tinerii, dacă ar fi să ne ghidăm după ceea ce-şi dorea domnul Cîmpeanu să reprezinte.

Din păcate pentru domnia sa, activitatea lui politică în rândul ALDE Vâlcea a fost atât de insignifiantă, încât cu toată înţelegerea manifestată pentru orgoliul şi infatuarea care-l caracterizează, trebuie să-i comunicăm, că nu am resimţit plecarea domniei sale şi a prietenilor săi. Pentru că trebuie să precizăm faptul că nu a plecat împreună cu toată organizaţia de tineret, aşa cum pretinde domnia sa, ci doar cu 5 MEMBRII.

Îl aşteptăm pe domnul Daniel Cîmpeanu ca, în noua şi în fapt vechea postură de membru PNL, să vină în confruntările politice viitoare, pentru că pe aceasta a ratat-o fiind o lună în concediu, şi să ne demonstreze că este într-adevăr un lider, dar de data aceasta al tineretului PNL, sau este doar un om cu multe angoase”, se arată în comunicatul ALDE Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...