VÂLCEA: Prins în FLAGRANT de poliţişti în timp ce sustrăgea combustibil din nişte autotrenuri

VÂLCEA: Prins în FLAGRANT de poliţişti în timp ce sustrăgea combustibil din nişte autotrenuri foto: Tion.ro
La data de 19/20 noiembrie a.c., între orele 22.00 – 06.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei mun. Rm. Vâlcea, au organizat o acţiune punctuală în sistem integrat pentru prevenirea faptelor antisociale comise în municipiul Râmnicu Vâlcea, în zonele cu risc criminogen.

La nivelul instituţiilor de învăţământ şi a societăţilor comerciale din zona de competenţă s-au efectuat verificări pe linia asigurării pazei în mod corespunzător.

Au fost efectuate verificări privind îndeplinirea atribuţiunilor de serviciu de către personalul supraveghetor şi de pază de la centrele de plasament precum şi modul de comportare şi respectarea programului de către persoanele instituţionalizate, la orele 01.30 şi la ora 03.00.

Pe timpul acţiunii au fost legitimate 14 persoane, 2 dintre acestea fiind conduse la sediul poliţiei pentru identificare.

Au fost efectuate verificări şi controale pe linia Legii 333/2003 la 15 unităţi, fiind aplicată o sancţiune contravenţională unui agent pentru efectuarea serviciului în mod necorespunzător.

De asemenea, s-a reuşit prinderea în flagrant a unui bărbat în timp ce încerca să sustragă combustibil din autotrenurile parcate în zona unui complex comercial. Cercetările fiind continuate de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...