Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


VIDEO: Lucrări în pas de melc pe Valea Oltului, la viaductul Cârligu Mic. 2 muncesc, 10 se uită

Nu este de mirare că lucrările de pe Valea Oltului, de la viaductul Cârligu Mic, au fost prelungite până pe 1 decembrie. În imaginile surprinse de către un șofer care trecea prin zona se observa cu cât “spor” se lucrează în zona respectivă. Lăsăm imaginile să vorbească de la sine.

Deși inițial, lucrările ar fi trebuit să fie finalizate până în data de 15 noiembrie, anul curent, acestea au fost prelungite până pe 1 decembrie. Este o lucrare care se desfășoară pe mai puțin de 500 de metri, însă traficul este afectat pe întreg tronsonul. Pentru că nu există un drum alternativ pe unde circulația să poată fi deviată, șoferii nu au de ales și trebuie să circule în coloană.

Astfel, Drumul Naţional 7, una dintre cele mai aglomerate şosele din România a devenit o sursă de nervi pentru şoferii care au împânzit mediul online cu poze din coloanele care se întindeau pe sute de metri sau cu felul în care se realizează aceste lucrări.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella