Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Un vâlcean a fost „săltat” de mascaţi. Se sustrăgea executării mandatului de arestare

Un vâlcean a fost „săltat” de mascaţi. Se sustrăgea executării mandatului de arestare FOTO: gds.ro
Un bărbat de 46 de ani, va executa 2 ani şi şase luni închisoare la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mioveni pentru comiterea unei infracţiunii de ultraj, aflându-se în perioada de încercare.

Magistraţii Judecătoriei Horezu au decis contopirea pedepselor cu suspendare şi au emis mandatul de executare a pedepsei închisorii privind pe un bărbat de 46 de ani pentru executarea unei pedepse privative de libertate de 2 ani şi şase luni închisoare.

În sarcina acestuia a fost reţinut faptul că în cursul lunii martie 2015 a comis infracţiunea de ultraj, distrugând autovehiculul, proprietatea personală, a unui poliţist, care l-ar fi sancţionat contravenţional.

Întrucât acesta se sustrăgea de la executarea mandatului, la data de 17 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale împreună cu cei din cadrul Poliţiei oraşului Berbeşti, sprijiniţi de luptătorii Serviciului de Acţiuni Speciale l-au identificat pe condamnat pe raza oraşului Berbeşti. Acesta a fost transferat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mioveni pentru executarea pedepsei.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella