A fost desemnată firma de deszăpezire pentru Vâlcea. Vezi care este aceasta!

În vederea asigurării și menținerii stării de normalitate pentru populația județului Vâlcea, a turiștilor, dar și a persoanelor aflate în tranzit, respectiv limitarea efectelor potențialelor situații de urgență ce se pot produce în sezonul rece 2016-2017, prefectul Radu Renga, în calitate de președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Vâlcea aduce la cunoștință faptul că societatea SC Construcții Generale&Rosal Grup SA a fost declarată câștigătoare a ”Acordului cadru servicii de întreținere curentă pe timpul iernii 2017-2020 la DRDP Craiova- SDN Rm. Vâlcea” în urma licitației.

De asemenea, reprezentantul Guvernului în teritoriu menționează că, în conformitate cu reglementările în vigoare, începând cu data de 17.11.2016, mai există un termen de 10 zile de contestație.

Până la îndeplinirea termenului, la data transmiterii acestui comunicat, există dislocate din cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova- Secția de Drumuri Naționale (SDN) Craiova 3 auto cu răspânditor și lamă, dintre care 2 pentru zona de munte, respectiv Voineasa-Vidra, iar din cadrul SDN Slatina încă 4 auto dotate cu răpânditoare și lame.

Precizăm că SDN Rm. Vâlcea are în dotare 3 Unimog-uri echipate cu răspânditoare și lame, 2 autofreze, 2 buldoexcavatoare și 1 încărcător de mare capacitate.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...