Radu Vâlcan, supărat FOC pe medicii care i-au pus un diagnostic ERONAT Adelei Popescu

Radu Vâlcan, supărat FOC pe medicii care i-au pus un diagnostic ERONAT Adelei Popescu FOTO: Facebook Radu Valcan
Vâlceanca Adela Popescu, supusă unei operaţii de urgenţă, luni, 14 noiembrie, a tras o sperietură groaznică, după ce iniţial diagnosticul pus de medicii care au consultat-o a fost unul liniştitor, dar eronat! Soţul acesteia, Radu Vâlcan, a povestit într-o postare pe Facebook despre momentele de cumpănă prin care au trecut. Din fericire, Adela a mers la o altă clinica unde a primit diagnosticul corect şi a fost operată de urgenţă:

„Aşa cum, probabil, ştiţi, Adela a suferit o intervenţie chirurgicală. Motivul poate părea banal. În realitate, lucrurile au stat puţin altfel. Este vorba despre o complicaţie pornită de la o apendicită acută ce a condus la peritonită. O apendicită ne poate surprinde pe toţi, nu despre asta este vorba. Ci despre incompetenţă unor medici, incompetenta ce a condus către o situaţie complexă: peritonita.

Diagnosticul iniţial de la o clinică renumită, alta decât cea la care a fost operată cu succes Adela, a fost unul liniştitor, dar eronat, o eroare care nu este întâmplătoare. Sunt furios pe sistemul românesc, un sistem care se mulează perfect pe o ţară aflată într-un stadiu primitiv de dezvoltare, civilizaţie şi cultură. Da, exact aşa! Un sistem în care "Moartea domnului Lăzărescu" se poate întâmpla şi azi, şi mâine şi peste un minut... Cu speranţa că, copiii noştri mă vor contrazice la un moment dat, vă doresc grijă maximă de sine, sănătate şi multe zâmbete!” a postat Radu Vâlcan pe profilul personal de Facebook.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...