Viperele albastre mici urcă pe primul loc

17 Noi 2016
Viperele albastre mici urcă pe primul loc Foto: facebook.com/ Csm Ramnicu Valcea
Campionatul Național al juniorilor republicani B a programat restanța dintre Școala de Fotbal Gică Popescu și formația noastră, antrenată de Marian Deaconescu. A fost derby-ul seriei, câștigat de Viperele Albastre mici, cu scorul de 3-1, în deplasare.

Pentru CSM Râmnicu Vâlcea au marcat Târș, Spârleanu și Șandru. Pentru Vipere au jucat: Popa – Biriboacă, Ivan, Matei, Casoni, Vlădulescu, Dican, Simeanu, Șandru, Târș și Spârleanu. Au mai intrat pe parcursul meciului Valentin Neacșiu și Gabriel Neacșu.

După acest succes, CSM Râmnicu Vâlcea urcă pe primul loc al clasamentului. Pentru echipa noastră urmează alte trei partide foarte dificile, în deplasare contra craiovenilor de la CSS și Romgaz și pe propriul teren cu LPS Slatina.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Nicu Tănase

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa nicu.tanase@voceavalcii.ro

Website www.voceavalcii.ro

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...