Pieţele şi târgurile vâlcene luate „la purecat”. S-a lăsat cu amenzi usturătoare!

Pieţele şi târgurile vâlcene luate „la purecat”. S-a lăsat cu amenzi usturătoare! FOTO: ProBR.ro
Poliţia Română desfăşoară permanent acţiuni punctuale, pentru prevenirea şi combaterea activităţilor comerciale ilicite cu produse agroalimentare sau provenite din contrabandă.

Astfel, în perioada 12-13 noiembrie a.c., poliţişti de ordine publică, de la rutieră, împreună cu cei de investigare a criminalităţii economice au acţionat pe raza localităţilor Horezu, Drăgăşani şi Rm. Vâlcea, în pieţe, târguri, oboare şi în zonele adiacente acestora.

În cadrul acţiunilor au fost verificate 25 societăţi comerciale şi 57 de autovehicule.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au constatat 4 infracţiuni, dintre care 3 de natură economică şi au aplicat 74 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 47.800 lei.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...