Pompierii vâlceni, intervenţie pentru stingerea unui incendiu la o gospodărie din Mateeşti

Pompierii vâlceni, intervenţie pentru stingerea unui incendiu la o gospodărie din Mateeşti foto: News Allert
Pompierii militari din cadrul ISU „General Magheru” al județului Vâlcea au intervenit în data de 13.11.2016, la ora 23.31, pentru stingerea unui incendiu produs în gospodăria lui D.G din comuna Mateeși, satul Turcești.

Flăcările s-au declanșat la un fânar construit din zidărie și suprastructură din lemn și au ars: suprastructura fânarului, pe circa 50 mp., aproximativ şapte tone de furaje, două magazii din lemn pe circa 21 mp. şase mc. lemne de foc și patru tone de cărbune depozitate în interior, şi 11 cutii de stupi. După aproximativ două ore de la sosirea pompierilor la locul intervenţiei, incendiul a fost stins, înainte ca flăcările să se propage la locuinţă şi la alte bunuri din apropiere.

Cercetările preliminare arată că flăcările s-ar fi declanşat în urma folosirii în mod intenţionat a unei surse de aprindere de către o persoană necunoscută.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...