Angajaţii de la Faurecia, transportaţi gratuit la sediul fabricii cu ETA

Pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean Vâlcea din data de 14 noiembrie 2016 se află proiectul de hotărâre privind atribuirea licenţei de transport a angajaţilor Faurecia la sediul fabricii de către operatorul de transport rutier S.C. ETA S.A. Este vorba de proiectul de hotărâre privind atribuirea licenţei de traseu pentru efectuarea transportului public judeţean de persoane prin curse regulate speciale, pe trei trasee: “Bujoreni - Faurecia Budeşti”, “Nord - Faurecia Budeşti” şi "Nord - Gară - Faurecia Budeşti".

Primarul localităţii Budeşti, declara încă din timpul verii ca firma doreşte fie să le deconteze angajaţilor banii pe navetă, fie să le asigure transportul direct.

Fabrica de componente auto din Budeşti, judeţul Vâlcea, Faurecia, are o suprafaţă totală de 12.000 mp şi furnizează tapiţerie scaune auto pentru PSA şi Renault.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...