CSM Râmnicu Vâlcea, egal pe terenul lui Juventus Bucureşti

13 Noi 2016
CSM Râmnicu Vâlcea, egal pe terenul lui Juventus Bucureşti Foto: facebook.com/ Csm Ramnicu Valcea
După înfrângerile de la Afumați și din Zăvoi cu Sepsi Sf. Gheorghe, Viperele Albastre erau privite ca victime sigure în fața liderului clasamentului din Liga a II-a, Juventus București. Elevii lui Ionel Gane au mers în Colentina răniți în orgoliu și deciși să arate că au valoare mai mare față de locul din clasament unde-i găsește finalul de tur și de an. A ieșit un meci frumos, bogat în faza de poartă la capătul căreia ambele formații puteau să câștige toate cele trei puncte dar care s-a terminat l egalitate cu scor alb, 0-0.

Gazdele au intrat mai bine în meci și au încercat să înscrie rapid. În minutul 14 Buhăescu a reluat cu capul peste, apoi, peste 5 minute Stoenac a tras puternic de la marginea careului dar mingea a ajuns în plasa laterală. Vedeta Juventusului, Chipirliu, a reușit să trimită mingea în poartă dar golul a fost anulat pentru un fault evident la Samson și primele 45 de minute s-au terminat la egalitate perfectă.

Treptat, echipa noastră a prins curaj și a fost aproape de a deschide scorul. După o centrare venită de pe partea dreaptă, Costin Stoica a reluat spectaculos, din cădere dar portarul advers a parat. Florin Costea, intrat după o oră de joc, a fost aproape de golul etapei, a trimis cu călcâiul dar Stoian a fost, din nou, salvator. Cu patru minute înainte de final echipa noastră avea să rămână în inferioritate numerică după eliminarea căpitanului Cătălin Pârvulescu, două cartonașe galbene din tot atâtea faulturi.

Juventus a pus presiune în final dar fără ocazii mari și tabela nu s-a mai modificat. Elevii lui Jerry Gane câștigă un punct important și ia o gură de oxigen. Urmează un meci dificil, pe propriul teren contra Olimpiei Satu Mare, dispută la finele căreia e mare nevoie de toate cele trei puncte.

Rezultate:
Academica – FC Braşov 2-1
CS Mioveni a stat
Luceafărul Oradea – Metalul Reşiţa 3-1
CS Afumaţi – Dacia Unirea 1-1
Juventus – CSM Rm. Vâlcea 0-0
Olimpia Satu Mare – Chindia 1-0
Dunărea Călăraşi – ACS Berceni 3-0, la masa verde
Un. Tărlungeni – CS Baloteşti 1-3
UTA B. Doamnă – ASU Poli – se joaca azi
Sepsi OSK – Foresta Suceava – se joaca azi

Etapa viitoare:
ASU Poli – Academica
CS Baloteşti – UTA B. Doamnă
ACS Berceni – Un. Tărlungeni
Chindia – Dunărea Călăraşi
CSM Rm. Vâlcea – Olimpia Satu Mare
Foresta Suceava – Juventus
Dacia Unirea – Sepsi OSK
Metalul Reşiţa – CS Afumaţi
CS Mioveni – Luceafărul Oradea
FC Braşov va sta
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Nicu Tănase

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa nicu.tanase@voceavalcii.ro

Website www.voceavalcii.ro

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...