Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Județean Vâlcea: Sunt 102 argumente pentru ca românii să creadă că locul lor este în țară

13 Noi 2016
Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu este de părere că PSD a rămas în agenda românilor și că partidul profund conectat la rezolvarea problemelor românilor.

„Zilele acestea au fost extrem de agitate şi pline de evenimente importante. Am un sentiment de satisfacţie pentru toate măsurile propuse de noi, întrucât PSD demonstrează că a rămas în agenda oamenilor.

Trecerea legii prin care au fost eliminate cele 102 taxe nefiscale este o mare victorie pentru români şi pentru clasa de mijloc pe care partidul nostru o doreşte a fi mai puternică. Sunt, aşadar, 102 argumente pentru care românii trebuie să creadă că locul lor este aici în ţară.

Eliminarea acestor taxe înseamnă rezultate concrete, cum ar fi eliminarea birocraţiei şi scăderea presiunii de pe bugetele familiilor de români.

Toate aceste măsuri susţinute de PSD demonstrează, încă o dată, că am rămas partidul profund conectat la rezolvarea problemelor concetăţenilor noştri.”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...