Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

RÂMNICU VÂLCEA: Vița de Vie în Aby Stage Bar

Viţa de Vie lansează Şase (+), în Aby Stage Bar din Râmnicu Vâlcea, prima parte a albumului şase/şase şi demarează turneul naţional de promovare a noului material.

„Şase/Şase este spart în două albume, prima parte o lansăm pe 29 octombrie la Arenele Române în Bucureşti, iar a doua, pe 20 mai 2017. Este pe un an jumătate, început pe 20 februarie 2016 cu un concert aniversar şi susţinut, de-a lungul anului, cu un single pe fiecare 20 ale lunii” - Adrian Despot.

Această primă parte a albumului se numeşte Şase (+) şi conţine 6 piese. Cinci dintre acestea au fost dezvăluite pe parcursul acestui an în întregime fanilor abonaţi la newsletterul VdV: Lună şi noi, Pe plajă-n Vama la 5, Inimi surde, Somn uşor - Join the Band şi Metaforă de toamnă şi Hai încearcă - feat. Cosmin Lupu - Days of Confusion & Planet H.

Grafica albumului şase/şase este concepută de Agi (Adrian Iotă) şi este una de excepţie. Cele şase simboluri de pe copertă, fiecare aparţinând uneia dintre piese sunt aşezate în forma unui zar. CD-ul conţine şi alte „surprize”, fiecare fiind îndemnat să le descopere singur.

Suport artişti: 40 lei

Rezervări: 0761/312.655.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella