RÂMNICU VÂLCEA: Vița de Vie în Aby Stage Bar

Viţa de Vie lansează Şase (+), în Aby Stage Bar din Râmnicu Vâlcea, prima parte a albumului şase/şase şi demarează turneul naţional de promovare a noului material.

„Şase/Şase este spart în două albume, prima parte o lansăm pe 29 octombrie la Arenele Române în Bucureşti, iar a doua, pe 20 mai 2017. Este pe un an jumătate, început pe 20 februarie 2016 cu un concert aniversar şi susţinut, de-a lungul anului, cu un single pe fiecare 20 ale lunii” - Adrian Despot.

Această primă parte a albumului se numeşte Şase (+) şi conţine 6 piese. Cinci dintre acestea au fost dezvăluite pe parcursul acestui an în întregime fanilor abonaţi la newsletterul VdV: Lună şi noi, Pe plajă-n Vama la 5, Inimi surde, Somn uşor - Join the Band şi Metaforă de toamnă şi Hai încearcă - feat. Cosmin Lupu - Days of Confusion & Planet H.

Grafica albumului şase/şase este concepută de Agi (Adrian Iotă) şi este una de excepţie. Cele şase simboluri de pe copertă, fiecare aparţinând uneia dintre piese sunt aşezate în forma unui zar. CD-ul conţine şi alte „surprize”, fiecare fiind îndemnat să le descopere singur.

Suport artişti: 40 lei

Rezervări: 0761/312.655.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...