Vin NINSORILE!!! Atenţionare COD GALBEN în Vâlcea si alte 25 de județe

Vin NINSORILE!!! Atenţionare COD GALBEN în Vâlcea si alte 25 de județe Foto: meteoromania.ro
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis un cod galben de vreme rea, valabil pentru 26 de judeţe din jumătatea nordică a României. Astfel, începând de sâmbătă seara de la ora 23:00 sunt aşteptate ploi, ninsori şi vânt puternic, atenţionarea fiind valabilă până duminică seara la ora 22:00. Această atenţionare este precedată de o informare de vreme rea valabilă pentru întreaga ţară, de sâmbătă de la ora 16:00, meteorologii atrăgând atenţia asupra ploilor abundente ce vor cădea peste România.

Meteorologii spun că în nordul şi centrul ţării ninsorile vor fi mai prezente decât în restul teritoriului, însă vor fi moderate din punct de vedere cantitativ, în timp ce nord-estul României va fi măturat de precipitaţii abundente şi vânt ce ar putea atinge şi chiar depăşi 50...60 de kilometri pe oră, la rafală. La munte vântul va sufla chiar mai tare, urmând să atingă pe creste chiar 90 km/h, viscolind ninsoarea, fapt ce va îngreuna semnificativ vizibilitatea.

Sub COD GALBEN vor întra, în totalitate, sâmbătă seară la ora 23:00 judeţele Botoşani, Iaşi, Suceava, Neamţ, Bacău, Harghita, Covasna, Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Mureş, Braşov, Sibiu, Alba, Cluj, Sălaj, Hunedoara şi Caraş-Severin. Parţial, va fi COD GALBEN în vestul judeţului Vrancea, jumătatea nordică a judeţului Buzău, nordul judeţelor Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Vâlcea, precum şi extremitatea nordică a judeţului Gorj, dar şi parţial în Bihor şi Arad.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...