Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Portarii de la CSM Râmnicu Vâlcea, aparat de antrenament asemănător cu cel al Clubului DINAMO Bucureşti

10 Noi 2016
Portarii de la CSM Râmnicu Vâlcea, aparat de antrenament asemănător cu cel al Clubului DINAMO Bucureşti Foto: csmrmvl.ro
De câteva zile, CSM Râmnicu Vâlcea beneficiază de un aparat brevetat de antrenorul de portari de la Juventus Torino (Filippi), care de altfel îi poartă şi numele. Aparatul, care a ajuns pe mâna unui profesionist, Robert Tufişi, a reuşit să crească eficienţa portarilor din Serie A cu peste 20 la sută.

Invenţia mai este folosită în acest moment în România de un singur club, Dinamo Bucureşti. Astfel, pregătirea portarilor de la CSM Râmnicu Vâlcea continuă să fie la nivel înalt iar Robert Tufişi este cât se poate de optimist: „Îi mulţumesc lui Laurenţiu Brănescu, cel care ne-a ajutat să fim în acest club select, alături de Dinamo Bucureşti, care beneficiază de acest aparat select şi foarte eficient. Sunt convins că în scurt timp de la Vâlcea va pleca un nou Brănescu”.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Nicu Tănase

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa nicu.tanase@voceavalcii.ro

Website www.voceavalcii.ro