Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Imaginile care au revoltat VÂLCENII: 2 rromi au transmis live, pe Facebook, "spargerea" unei mașini din orașul nostru!

10 Noi 2016

UPDATE: În urma apariţiei în spaţiul public pe o reţea de socializare a unui filmuleţ din care reiese că 2 tineri se filmează în timp ce sustrag dintr-un autovehicul parcat pe o stradă din municipiul Rm. Vâlcea o sumă de bani, poliţia municipală s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de furt, fiind sesizată şi DGASPC Vâlcea. În cauză, au fost efectuate investigaţii fiind identificate cele 2 persoane bănuite de comiterea furtului, respectiv 2 minori în vârstă de 13 şi 15 ani, ambii din municipiul Rm. Vâlcea. Astfel, s-a stabilit că din autoturismul în cauză ce avea portierele neasigurate, unul dintre minori a sustras suma de 16 lei. Menţionăm că cele două persoane sunt bănuite de comiterea şi a altor furturi de acest gen. În cauză fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. Se continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor 2 minori, urmând ca după finalizarea acestora, dosarul să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea.

Cu siguranță ați mai văzut știri cu anumiti cetățeni care erau atât de mândri de “isprava” lor, încât s-au hotărât să o publice în mediile de socializare. Același lucru se întâmplă și în videoclipul următor. Doi cetățeni de etnie rromă s-au filmat în timp ce spărgeau o mașină, așa cum ei înșiși se laudă în titlul videoclipul realizat live pe Facebook.

La prima vedere ai credea că totul este o farsă, însă dacă stăm să luăm în calcul agresivitatea rromilor din Râmnicu Vâlcea și tupeul MAXIM de care dau dovadă, totul este plauzibil, din nefericire!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella