Valceni trimişi în judecată pentru comiterea infracţiunilor de înşelăciune şi uz de fals

Valceni trimişi în judecată pentru comiterea infracţiunilor de înşelăciune şi uz de fals foto: Glasul Aradului
Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au finalizat cercetările într-un dosar penal privind doi cetăţeni din municipiul Râmnicu Vâlcea, un bărbat de 32 de ani şi o femeie de 29 de ani pentru săvârşirea a şase infracţiuni de înşelăciune şi uz de fals.

Cei în cauză, în cursul anului 2011 au solicitat acordarea de credite de la trei unităţi bancare diferite, prezentând înscrisuri false cu privire la starea de solvabilitate.

Prejudiciul total a fost estimat la aproximativ 40.500 de lei şi 3.059,11 de euro.

După finalizarea cercetărilor, poliţiştii au întocmit referat de terminare a urmăririi penale, propunând trimiterea în judecată a celor două persoane sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune şi uz de fals, propunere ce a fost confirmată de către procurorul de caz.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...