INCONȘTIENŢĂ maximă în acest weekend: Alți 3 șoferi au fost prinși băuți la volan, de către polițiștii vâlceni

In data de 4 noiembrie poliţiştii au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat de 34 de ani, din comuna Stoeneşti. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o alcoolemie de 0.53 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal.

In data de 6 noiembrie poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Drăgăşani au procedat la oprirea în trafic a unui autoturism, identificând la volan un tânăr de 21 de ani. S-a procedat la testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto, iar rezultatul a fost de 0.56 MG/L alcool pur in aerul expirat, fiind condus la spital, unde i-au fost recoltate probe de sânge. A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

Tot in data de 6 noiembrie un tânăr de 30 de ani a condus un autoturism şi a fost oprit de oamenii legii pentru control. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultatul o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la spital şi i s-au recoltat două probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...