ATENȚIE! Circulație infernală pe Valea Oltului. Se aplică marcaje rutiere

ATENȚIE! Circulație infernală pe Valea Oltului. Se aplică marcaje rutiere foto: arhiva

Știm cu toții că lucrările de pe DN7, de la viaductul Carligu Mic, le dau mari bătăi de cap șoferilor. Astăzi, minutele de așteptare la semafoarele din zonele unde se efectuează lucrările la viaduct, vor fi suplimentate de cele de asteptare în zonele unde se aplică marcajele rutiere. Acolo, circulația va fi oprită din 10 în 10 minute.

Iată comunicatul oficial INFOTRAFIC: „Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe parcursul zilei (până în jurul orei 17.00), în judeţul Vâlcea, pe DN7, se aplică marcaje rutiere între km 239 – 220, pe sensul de mers Sibiu – Râmnicu Vâlcea.

Din această cauză, circulația va fi restricționată (întreruptă) în intervale scurte de timp (de câte 10 minute) pe acest sens. Pe celălalt sens, traficul rutier nu este afectat. Tot pe DN7, între kilometrii 204 – 210 (pe segmentul Călimănești – Brezoi) se vor aplica, de asemenea, marcaje rutiere pe parcursul zilei, însă circulația nu va fi restricționată. Se va desfășura ușor îngreunat.”


Șoferii care tranzitează Valea Oltului nu trebuie să uite că mâine, 5 noiembrie si duminca viitoare circulația în zona viaductului Carligu Mic va fi oprită timp de 2 ore, în intervalul orar 6:30 – 8:30.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...