Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


VIDEO: Din dorință de răzbunare, un locuitor din Berbești s-a filmat în timp ce conducea cu 100 km/h după mașina poliției

“Revoltător! Acest om nu se gândește la consecințe și vă mai mirați de ce mor atâția oameni nevinovați. Dacă agenții de poliție nu respectă legea atunci ce pretenții putem să avem la ceilalți participanți la trafic. Legea nu este făcută pentru toți!!!”, acesta este mesajul postat de către cel care s-a filmat în timp ce gonea pe urmele polițiștilor.

Se pare că acest șofer și-a luat în serios rolul de justițiar după ce a primit o amendă de 500 lei pentru depășirea vitezei în localitate cu 18 km/h. „În locul unde am luat acum un an amendă 500 LEI și puncte de penalizare pentru depășirea vitezei în localitate cu 18 km/h acest agent are peste 100 km/h în localitate fără să îi pese de consecințe. Legea nu este făcută pentru toți??”, se arată în alt mesaj postat de șofer pe profilul personal de Facebook.

Oare ce s-ar fi întâmplat dacă acestui „justițiar” i-ar fi sărit un copil în față? Cine spune că ai dreptul să îți faci singur dreptate, cu riscul de a încălca legea și de a-i pune pe cei din jurul tău în pericol?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella