Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Asistenta personală a lui Tuncay este din Vâlcea. Vezi ce spune Andreea Marin despre presupusa lor relaţie

Asistenta personală a lui Tuncay este din Vâlcea. Vezi ce spune Andreea Marin despre presupusa lor relaţie FOTO: www.click.ro
Gurile rele s-au grăbit să “îl cupleze” pe turcul Andreei Marin cu asistenta sa personală. Frumoasa Sandra, de origine din Vâlcea, suferă foarte mult de pe urma acestui scandal, mai ales că este implicată într-o relaţie serioasă cu iubitul ei, incă din perioada liceului. După finalizarea studiilor, amândoi au plecat din Vâlcea în Anglia pentru un viitor mai bun. În cele din urmă “inginerul cu pătratele”, aşa cum a fost numit de presă naţională, a cerut-o pe frumoasa vâlceancă în căsătorie. Deşi discuţiile apărute imediat după divorţul şefului ei au deranjat-o foarte mult, partenerul Sandrei nu pare să fie deloc afectat, având încredere că povestea lor de iubire poate depăşi cu brio orice obstacol!

Aşa cum era de aşteptat zvonurile legate de presă relaţie dintre vâlceanca şi turc nu s-au confirmat, iar potrivit cancan.ro, Andreea Marin a fost prima care i-a luat apărarea blondinei cu ceva timp înainte de divorţ, spunând că „Sandrei îi fac mult rău aceste vorbe, fiindcă este într-o relaţie serioasă cu un bărbat care o adoră”.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella