BREAKING NEWS: Femeie MOARTĂ, găsită în barajul hidrocentralei Turnu (FOTO)

BREAKING NEWS: Femeie MOARTĂ, găsită în barajul hidrocentralei Turnu (FOTO) foto VOCEA VALCII

UPDATE ISU VÂLCEA: Este vorba despre o femeie de 40 de ani. ISU Vâlcea a fost solicitat la ora 13.55, echipa de căutare-salvare s-a deplasat la fața locului și a găsit o femeie care plutea pe luciul apei în lacul de acumulare de la Turnu. Trupul neînsuflețit a fost scos pe mal și predat Serviciului de Medicină Legală pentru continuarea cercetărilor. Din primele informații, se pare că femeia era moartă de mai mult timp deoarece prezenta urme de putrefacție. 

UPDATE: Din primele informații, se pare că persoana descoperită în baraj este de sex feminin.

ATENȚIE! Imagini care vă pot afecta emoțional! În urmă cu puțin timp, în barajul hidrocentralei Turnu din localitatea Călimănești, județul Vâlcea, a fost găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat.

În aceste momente, pompierii ISU Vâlcea acționează în zonă. Și poliția s-a deplasat la fața locului și a demarat cercetările. Cadavrul a fost găsit de către personalul de la hidrocentrala Turnu.

Vom reveni cu amănunte

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...