VÂLCEA: Poliţiştii care au tras cu ARMA împotriva poliţistului BEAT, ANCHETAŢI! (FOTO - VIDEO)

01 Noi 2016
Tupeu maxim al poliţistului de la Rutieră din Călăraşi, Bogdan Bogoslov, "beat dudă", după cum singur se descria, care a fost oprit de colegii săi din Vâlcea cu 12 focuri de armă şi după o urmărire ca în filme pe străzile din Râmnicu Vâlcea.

În urma analizelor care au sosit de la spital, poliţistul de la Serviciul Rutier Călăraşi, Radu Bogdan Bogoslov, avea o alcoolemie de 1,75 mg/litru. Cu toate acestea, poliţistul "beat dudă" şi-a scos certificat medico-legal pentru că, vezi Doamne, a fost agresat de poliţiştii care i-au pus cătuşe pentru că era violent.

De asemenea, poliţistul Bogoslov a depus plângere împotriva celor doi poliţişti de la Biroul Rutier Râmnicu Vâlcea la Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

Şi IPJ Călăraşi, locul de muncă al lui Bogdan Bogoslov, s-a sesizat, deschizând o anchetă în acest caz.

Declarație EXPLOZIVĂ a polițistului: Eram dudă de beat!

12 focuri de armă au fost nevoiți să tragă polițiștii din Vâlcea pentru ca un coleg de-al lor să oprească mașina. Sub-inspectorul de poliție de la Serviciul Rutier Călărași, Radu Bogdan Bogoslov, a făcut un scandal de pomină, după ce a fost oprit cu focuri de armă de oamenii legii de la Biroul Rutier Râmnicu Vâlcea.

În imaginile prezentate ÎN EXCLUSIVITATE de Vocea Vâlcii se vede starea în care se afla polițiștul, dar și disprețul manisfestat de acesta față de colegii lui polițiști.

”Nu am putut să opresc pentru că nu am fost eu la volan. Eram în spate, dudă de beat, exact cum sunt acum, dar mi-a mai trecut… M-ați încins, m-ați lovit la păr, mi-ați sucit mâinile la spate, v-am dat 4 doze de sânge și voi tot pe mine vreți să mă băgați… ce am făcut eu? (…)

Fumați din țigări și vă credeți șmecheri, dar n-am făcut școala împreună… Stai așa, că nu e chiar așa… Ți-am explicat că l-am luat pe acela să mă ducă acasă și tu mă iei pe mine și mă tăvălești. (…)”, le-a strigat polițistul beat celor care încercau să-l liniștească.

Bogdan Bogoslov susținea că nu a fost el la volan, ci prietenul lui. Atunci când i s-a spus că acesta a declarat că nu a fost la volan, s-a enervat și mai tare: ”Să vină el să dea declarație, tu ai dreptul să verifici și în cazul în care depune mărturie mincinoasă să faci dosar penal… și tu mă ții cu cătușele penale că mi s-au învinețit mâinile și mă ții pe mine pe vrăjeală…”

La intervenția polițiștilor, care i-au spus să se liniștească pentru a-i da cătușele jos, Bogoslov a refuzat: ”Nu, în pușcărie vă bag!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...