Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

TÂLHĂRIE în RÂMNICU VÂLCEA: Un tânăr a fost deposedat de telefonul mobil

01 Noi 2016
În data de 20 octombrie a.c., ora 21.02, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Rm. Vâlcea au fost sesizaţi cu privire la faptul că un tânăr a fost lovit de doi indivizi care i-au luat telefonul mobil. Din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că doi indivizi necunoscuţi au acostat şi deposedat prin acte de violentă victima de telefonul mobil şi rucsac, în timp ce acesta se deplasa singur spre casă. În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei. Este vorba despre doi tineri de 16 şi 18 ani, din municipiul Caracal.

În baza probatoriului administrat în cauză, ieri, faţă de minorul de 16 ani s-a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de ”tâlhărie calificată”. De asemenea, s-a reuşit şi recuperarea prejudiciului. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella